•  
Παιδοτοπος New children's playland

New children's playland

Πειραιάς, Αττική
Σχετικά

Τα τελευταία 4 χρόνια, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης. Χώροι, όμορφα διακοσμημένοι και κατάλληλα εξοπλισμένοι με εκπαιδευτικά παιχνίδια και κατασκευές, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους. Εκεί θα μπορέσουν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μέσα από μια σειρά προγραμμάτων (Ζωγραφική, Κεραμική, Πλαστελίνη, Θεατρικό παιχνίδι).

Roller Skating

Μία από τις πιο διαδεδομένες ενασχολήσεις των παιδιών στο εξωτερικό, τώρα ήρθε και στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις μας στο Περιστέρι, διαθέτουμε έναν όροφο με πίστα 200 τμ2 για Rollers Skating. Εκεί τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τα rollers, είτε με in-skating είτε με quad-rollers, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτριών μας, να εκτονωθούν, να αθληθούν και να διασκεδάσουν.

Ασφαλές Παιχνίδι

Στις εγκαταστάσεις μας, τα παιδιά δεν έχουν φοβηθούν τίποτα απολύτως. Όλα τα παιχνίδια και οι κατασκευές μας είναι ελεγμένες από τον EBETAM (πρώην ΕΛΟΤ), εξασφαλίζοντας τους την απαιτούμενη ποιότητα που επιθυμούμε για τα παιδιά και για εσάς.

Επικοινωνία

Playground Finder

Είστε o ιδιοκτήτης αυτού του παιδότοπου; Εγγραφείτε σήμερα Εγγραφή